top of page

Peimari Utd –ryhmätreenit

 Peimari Unitedin uusi fysiikkavalmentaja, portugalílainen Serafim Ventura ohjaa kevätkaudella 2023 uusia ja vauhdikkaita ryhmäliikuntatunteja. Tunnit alkavat ma 30.1. ja ensimmäinen tutustumiskerta on ilmainen viikolla 30.1.-3.2.2023. Ohjauskieli näillä treenitunneilla on englanti.

 

 • Kaikille tunnille voi osallistua ostamalla Peimari Unitedin 10 kerran treenikortin, hinta 90 e. Ei kertamaksuja. Maksuvälineinä käyvät pankkikortti sekä Smartum Pay ja  ePassi -mobiilimaksut. Emme valitettavasti voi ottaa vastaan käteismaksuja emmekä paperisia liikuntaseteleitä.

 • Ma klo 18.00 Spinni
  Vauhdikas sisäpyöräilytunti mukaansatempaavan musiikin tahtiin (50 min)
   

 • Ti klo 18.00 YourFit Fight®
  Haastava ja energinen fitness-tunti, jossa vaikutteita taistelulajeista (50 min)
   

 • Ke klo 14.45 Toiminnallinen treeni junioreille (12-17 v)
  Hauska ja monipuolinen treenitunti, jossa harjoitetaan liikkuvuutta, koordinaatiota ja voimaa oman kehon painolla ja välineillä. Tunnit on suunniteltu erityisesti nuorten liikkujien tarpeet huomioon ottaen (50 min)
   

 • To klo 19.00 Kuntofutis
  Tehokas, mutta rennolla otteella toteutettu aerobinen treenitunti, jossa myös jalkapallo mukana. Tunti sopii kaiken ikäisille kunnon kohottajille, eikä vaadi aiempia jalkapallotaitoja (60 min)
   

 • Pe klo 18.00 Toiminnallinen treeni
  Monipuolinen treenitunti sisältäen kierto- ja patteriharjoittelua. Tunnilla treenataan liikkuvuutta, koordinaatiota ja voimaa oman kehon painolla sekä välineillä (50 min)

 

Ryhmäliikuntatunneille otetaan rajallinen määrä osallistujia. Varaa paikkasi ennakkoon alla olevasta varauskalenterista.  Voit tehdä varauksen viimeistään 15 min ennen tunnin alkua. Mahdolliset peruutukset on tehtävä  viimeistään 2 h ennen tunnin alkua.

Ajanvarauskalenteri

bottom of page