top of page
Peimariyleis.jpg

Käyntiosoite

Postiosoite

Kirveskalliontie 14
21570 Sauvo

Peimari-Areena Oy 
Tammitie 23
​21570 Sauvo


 

Yrityksestä

Peimari-Areena on yhteinen
Marraskuussa 2014 avattu Peimari-Areena on esimerkki yhteistyön voimasta - mahtavasta talkoohengestä! Monien yksityishenkilöiden uutteran talkootyön avulla ja useiden kymmenien yritysten tuella pystyimme tekemään hankkeesta totta!

Haluatko tukea Peimari-Areenan toimintaa? Tule mukaan! Osakeanti on yhä käynnissä. Olemme jakaneet jalkapallokentän tuhanteen neliöön, jotka ovat myynnissä, hintaan 100 € / kpl. Lunastamalla osakkeen saat nimesi - tai vaikka lapsesi tai lapsenlapsesi nimen -kunniatauluun, josta kaikki näkevät yhdellä vilkaisulla, minkä neliön jalkapallokentästä kukin omistaa. 


Kysy lisää osakeannista ja tule mukaan!Osakeannin tarkoitus 
Peimari-Areena on kaikkien liikunnan ystävien yhteinen hanke. Osakeannin tarkoitus on kerätä varoja Peimari-Areenan toiminnan jatkuvaan kehittämiseen ja tilojen ylläpitoon. Tukeanne tarvitaan, jotta voimme kehittää toimintaamme edelleen ja pystymme tarjoamaan entistä monipuolisempia mahdollisuuksia liikuntaan ja vapaa-ajan viettoon. 

Peimari-Areenan osakeanti jatkuu – tartu tilaisuuteen
Yli puolet yhtiön C-sarjan osakkeista (ns. kenttäosakkeista) on jo merkitty, mutta vielä osakkeita riittää. Kenttäosakkeet on tarkoitettu yksityishenkilöille. Merkitsemällä osakkeita voit kantaa kortesi kekoon ja tukea Peimari-Areenan toimintaa. Kiinnostuitko osakemerkinnästä? Ota yhteyttä! P. 040 523 8856, maija.dahl@peimariareena.fi

Osakeannin järjestäjä 
Osakeannin järjestää halliyhtiö Peimari-Areena Oy. Yhtiö on perustettu 1.2.2012.

Merkintähinta
Yhtiön C-sarjan osakkeen hinta on 100 euroa.

Osakkeiden maksaminen
Merkintähinta on maksettava 7 vuorokauden sisällä merkinnästä.

Merkintäaika
Uusi osakeanti alkoi 10.3.2018, ja se päättyy C-sarjan kenttäosakkeiden osalta kun kaikki kenttäosakkeet on merkitty, viimeistään kuitenkin viiden vuoden kuluttua aloituspäivästä.  Merkintöjä voi tehdä yhdessä tai useammassa erässä. Yhtiö on oikeutettu jatkamaan osakeantia merkintäajan päätyttyä mikäli tämä on hankkeen rahoituksen kannalta perusteltua.

Merkintöjen hyväksyminen
Merkintä tulee hyväksytyksi, kun merkityn osakemäärän mukainen hinta on kokonaisuudessaan maksettu yhtiön tilille. Hyväksytyistä merkinnöistä luovutetaan merkitsijälle vahvistus, joka sisältää osoituksen osakkuudesta.

Osakkeiden tuottamat oikeudet 
Merkitsemällä C-sarjan osakkeita osakas saa oikeuden osallistua Peimari-Areena Oy:n yhtiökokouksiin ja käyttää äänestyksissä äänioikeuttaan (1 ääni/osake). Lisäksi osakas saa omalla nimellään varustettuja laattoja yhtä monta kuin on hankittuja osakkeita. Kyseiset laatat kiinnitetään hallin sisääntuloaulassa sijaitsevaan kenttäosaketauluun osakkaan itse valitsemalle vapaalle alueelle. 

Osakeantiesite
Tämä osakeantiesite ei ole arvopaperimarkkinalain mukainen tarjousesite. Peimari-Areena Oy on yksityinen osakeyhtiö, jonka osakkeita ei voi ottaa arvopaperimarkkinalaissa tarkoitetun julkisen kaupankäynnin tai sitä vastaavan menettelyn kohteeksi.

Muut seikat
Osakemyyntiin liittyvistä muista seikoista ja niiden aiheuttamista toimenpiteistä päättää yhtiön hallitus.

Yhteydenotot 
Kiinnostuitko osakemerkinnästä? Ota yhteys Maija Dahliin, p. 040 523 8856maija.dahl@peimariareena.fi.

Osakeanti

bottom of page